RELYITS LABS

Läs mer

Kreativitet ger affärsnytta

Det spelar ingen roll om det handlar om avancerade systemintegrationer, HR-system eller IT-lösningar för den moderna tidens apotek – utveckling består till stor del av kreativa utmaningar. och problemlösning. Och det är hur kreativa vi kan vara, inom projektets ramar, som avgör hur framgångsrik lösningen blir. Eller översatt till din verklighet som beställare – hur mycket vår lösning kan bidra till att förbättra och effektivisera ditt företag eller avdelning.

Kreativitet är dock inget som kommer per automatik. Precis som inom idrottsvärlden så krävs det talang, men den som tränar hårt ökar högst påtagligt sannolikheten för att nå sina mål.

Inom RelyITS uppmuntrar vi därför kreativt arbete och lösningar, även om resultatet kanske inte alltid ligger inom våra kärnområden. Vi kallar det för RelyITS Labs och här kan du läsa om några av de idéer som våra medarbetare tagit vidare till koncept eller färdiga lösningar.

JOBBA HOS OSS

Är du utvecklare och älskar att arbeta med .Net eller Python? Eller är du teknisk projektledare eller tekniker? Eller har du någon annan kompetens som du tror skulle passa hos oss på RelyITS? Tycker du dessutom om att jobba långsiktigt med kunder och projekt?

Hör då av dig till oss. Vi har redan några av IT-branschens bästa inom våra kompetensområden, men vi letar alltid efter nya talanger.

Kort om oss
RelyITS är företaget som aldrig glömmer bort att det är nyttan för dig och ditt företag som avgör om våra lösningar blir framgångsrika.

Integritet och personuppgifter
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter