ENKÖPING

RelyITS är aldrig långt bort

Någon gång för länge sedan så myntades Enköpings kommunslogan ”Sveriges närmaste stad”. Och det ligger faktiskt en hel del i det uttrycket. Till Enköping tar du dig snabbt och enkelt från såväl Stockholm (40 minuter med tåg) som till Uppsala och Västerås. Arlanda flygplats likaså.

Placeringen av vårt huvudkontor gör att vi får det bästa av två världar. Lugnet i småstaden som ger oss kraft att fokusera på kundlösningarna, men samtidigt närheten till storstaden där samarbetspartners och teknikutvecklingens framkant finns.

Kontoret ligger i Villa Fannalund i Enköping, i en historisk miljö med mycket innovationstradition. Vi har också lokaler i Stockholm i Kräftriket, nära Stockholms universitet med alla dess fördelar samt i Vilnius där vi har mycket stor kompetens kring utveckling och förvaltning. Vi har också personer i andra delar av landet, såsom Skellefteå, som jobbar från hemmakontor.

 

BESÖK- OCH POSTADRESS
RelyITS
Gånstavägen 4
749 43 Enköping

KONTAKT
Telefon: +46 10 210 24 00
E-post: enkoping@relyits.se

KONTAKTA OSS!

Använd gärna formuläret och berätta vad du skulle behöva hjälp med så hör vi av oss.

Kort om oss
RelyITS är företaget som aldrig glömmer bort att det är nyttan för dig och ditt företag som avgör om våra lösningar blir framgångsrika.

Integritet och personuppgifter
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter