VÅRA TJÄNSTER

Läs mer

Från UTVECKLING TILL FÖRVALTNING AV avancerade systemintegrationer

När vi startade RelyITS bestod vår verksamhet främst av att utveckla och förvalta löne- och HRsystem. Sedan dess har det hänt en hel del, även om denna del fortfarande är en viktig del av vår verksamhet. Idag lägger vi stort fokus på systemintegrationer. Dels för att vi är erkänt duktiga inom området, men också för att det är integrationer som gör att vi kan leverera verklig nytta till ditt företag eller organisation.

För det är först när de olika IT-systemen börjar utbyta information med varandra, när system A får system B att utföra uppgifter, som IT kan göra verksamheten effektiv på riktigt.

Ett av våra största projekt inom systemintegration var – och är – inom den avreglerade apoteksmarknaden. Mer än 40 procent av de svenska apoteken använder faktiskt integrationslösningar som vi varit med om att utveckla. Denna lösning gör att en av Sveriges största apotekskedjor på ett mycket effektivt sätt kan sälja sina produkter i egna butiker, via återförsäljare och online.

Vi utvecklar också integrationslösningar till en av Sveriges största lastbilstillverkare och tar from IoT-lösningar med integration i och med fordon, för en Sveriges största aktörer inom kollektivtrafik.

JOBBA HOS OSS

Är du utvecklare och älskar att arbeta med .Net eller Python? Eller är du teknisk projektledare eller tekniker? Eller har du någon annan kompetens som du tror skulle passa hos oss på RelyITS? Tycker du dessutom om att jobba långsiktigt med kunder och projekt?

Hör då av dig till oss. Vi har redan några av IT-branschens bästa inom våra kompetensområden, men vi letar alltid efter nya talanger.

Kort om oss
RelyITS är företaget som aldrig glömmer bort att det är nyttan för dig och ditt företag som avgör om våra lösningar blir framgångsrika.

Integritet och personuppgifter
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter