JOBBA HOS OSS

Vi letar alltid efter nya talanger

Att ha många anställda är inget självändamål för oss på RelyITS, men i takt med att uppdragen och kunderna blir fler så finns det möjlighet för oss att växa.

Vi som jobbar på RelyITS idag är starkt samarbetsinriktade, vi stöttar och inspirerar varandra och vi delar med oss av vår kunskap. Vi brinner för det vi gör och de uppdrag våra kunder ger oss. En stark kundorientering går som en röd tråd genom hela vår verksamhet. Och givetvis ser vi till att ha roligt på jobbet!

Kompetens vi värderar högt

Hos oss arbetar några av IT-branschens vassaste inom våra tjänsteområden. Vi driver RelyITS med ett väldigt långsiktigt fokus, vilket gäller såväl våra kundrelationer som synen på våra medarbetare. Målet är att du som börjar hos oss stannar länge och att vi växer tillsammans i våra yrkesroller och kompetenser.

Framförallt vill vi komma i kontakt med .Net-utvecklare, Python-utvecklare, tekniska projektledare eller tekniker, men även andra kompetenser kan vara aktuella.

Arbetsmiljö som inspirerar

RelyITS lokaler ligger i en historisk miljö med mycket innovationstradition. Villa Fannalund (även kallat Fanna slott) i Enköping uppfördes 1905 som familjebostad åt Johan Petter (JP) Johansson, som grundade Bahco och var en av Sveriges främsta uppfinnare. Han låg under sin livstid bakom närmare 120 uppfinningar, varav flertalet blev patenterade. Den kanske mest kända av hans uppfinningar är den ställbara skiftnyckeln.

”Framtidens hus” kallades Villa Fannalund 1905. Idag är det fortfarande något av framtidens hus men sett ur ett helt annat perspektiv. Vi på Rely stortrivs i Fanna Slott och här hämtar vi precis som JP innovationskraft till de lösningar vi utvecklar för våra kunder.

VILL DU VETA MER?

Låt oss berätta mer om vad vi kan hjälpa just dig med.

Kort om oss
RelyITS är företaget som aldrig glömmer bort att det är nyttan för dig och ditt företag som avgör om våra lösningar blir framgångsrika.

Integritet och personuppgifter
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter