DET HÄR ÄR RELYITS

Läs mer

Stabilitet och nytänkande

I en värld där utvecklingen går allt snabbare är det en utmaning att både ligga i framkant och leverera stabila lösningar. Det är viktigt att vara nytänkande, men samtidigt måste lösningarna fungera hela tiden. Det är där du hittar RelyITS idag, i kombinationen av innovation och stabilitet. Framförallt är vi ett företag som aldrig glömmer bort det viktigaste: att det är nyttan för dig och ditt företag som avgör om våra lösningar blir framgångsrika.

Att jobba nära våra kunder och att hela tiden fokusera på den nytta som våra tjänster skapar har alltid varit det viktigaste för RelyITS. Denna filosofi och arbetssätt är det som ger oss möjlighet att leverera högklassiga lösningar inom alla våra kompetensområden.

Som kund hos RelyITS kan du alltid lita på att vi gör vårt yttersta för att din lösning ska bli så bra som det absolut är möjligt. Det spelar ingen roll om det är en komplex integration med många affärskritiska system eller förvaltning av ett ”enklare” system. Vi är inte nöjda förrän vi kan känna äkta stolthet över vårt arbete. Good enough är helt enkelt inte bra nog.

Varför RelyITS?

Om du känner till oss sedan tidigare kanske du undrar över namnet RelyITS. Det står för Rely IT Services och är helt enkelt ett sätt för oss att vara tydligare med vad vi gör.

VÅRA TJÄNSTER

IT-lösningar som verkligen effektiviserar verksamheten inom företag och organisationer. Det är en sammanfattning av de olika tjänster som vi utvecklar, levererar och förvaltar för våra kunder.

Det kan handla om avancerade systemintegrationer för en stor apotekskedja. Eller förvaltning av befintliga HR- och lönesystem på ett mellanstort företag. Eller ett nyskapande virtuellt kösystem för nöjes- och turistattraktioner som ökar lönsamheten och kundnöjdheten. Det spelar ingen roll om projektet är stort eller litet – effekt och nytta för kunden är våra nyckelord.

Kort om oss
RelyITS är företaget som aldrig glömmer bort att det är nyttan för dig och ditt företag som avgör om våra lösningar blir framgångsrika.

Integritet och personuppgifter
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter