loveyourQ

loveyourQ får dig att älska köer

Hur kul är det att stå i kö? Känslan efter en i övrigt perfekt dag är inte riktigt lika positiv när du tänker på hur lång tid du stod overksam och väntade på det du egentligen var där för.

Och för företag som driver nöjes- eller turistattraktioner borde det ju finnas stora vinster att göra om besökarna inte var fast i köerna? Inte minst finns det stora möjligheter att frigöra ytor som idag är låsta till köfållor.

Det är här som det virtuella kösystemet loveyourQ kommer in i bilden. Med en mobilapp ställer sig besökarna i kö till de attraktioner de vill ta del av, de håller koll på väntetider och de får
pushnotiser när det börjar närma sig deras tur, eller om något händer som försenar deras åk. Via informationstavlor kan de också se vilka attraktioner som har kortare kötider.

Under tiden som besökarna väntar på sin tur är de fria att göra vad de vill. Köpa snacks, ta något att dricka eller spela på chokladhjulet. Eller kanske testa något som har kortare kötid.

loveyourQ startade som en idé hos en av våra anställda och vi har sedan dess utvecklat en fullt fungerande och stabil lösning, med integrationsmöjligheter till olika bakomliggande system.

Läs mer om loveyourQ

VILL DU VETA MER?

Låt oss berätta mer om vad vi kan hjälpa just dig med.

Kort om oss
RelyITS är företaget som aldrig glömmer bort att det är nyttan för dig och ditt företag som avgör om våra lösningar blir framgångsrika.

Integritet och personuppgifter
Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter